pátek

Bylo nebylo ...

tomhle videu jsem mimo jiné zmínila slečnu blogerku Pavlínu Javůrkovou. A ačkoliv jsem bestie nepřejícná, zlá a zákeřná, hřeje mě u srdce, že si všimla mé pomoci k vyšší sledovanosti a rozhodla jsem se jí, v záchvatu zuřivé dobroty, věnovat samostatný text.





A navíc se konečně můžu vyjádřit naplno, protože mé komentáře ta nešťastnice zarputile maže.

Nebudu kecat, chodila jsem se k ní smát ještě za dob kdy měla starý blog, který jí pak vyšší místa zastavila z neznámých důvodů. Osobně si myslím, že si Google myslel, že ho napadá nějaký pochybný virus, tak to stopl zavčas, ale v kuloárech kolují nějaké drby ohledně propagace padělků.
Já jsem pro podporu drobných nejen vietnamských obchodníků všemi deseti- koneckonců některá odnož tohohle kmene mě spolehlivě dokáže nakrmit v kteroukoliv hodinu si vzpomenu, pokud jsem schopna dopotácet se k nim pro hjanolty s sešupem, ale profitovat na kopírování originálu se prostě nedělá. Ne a ne a ne.

No a když jsem u kopírování, má tady story jeden zásadní bod. Nechce se mi to rozepisovat dopodrobna, protože každý, kdo je schopný najít si na netu slušné porno, je stejně tak zdatný se probrat nepříliš četnými komentáři na zmiňovaném blogu edit: nenajdete vesměs nic, komentáře s, byť i jen něžně, negativním nádechem jsou fuč. Takže stručně: Pavlína se v článcích i outfitech velmi ... hm, řekněme "inspiruje" .. u blogerek typu Pavlíny Jágrové. Například zde a zde- podobnost čistě náhodná? Slečna Javůrková tvrdí, že šlo o akci ,,na truc", já tomu říkám ,,chovám-se-jak-pětileté-děcko". 
Myslím, že komentářů by mohlo být daleko víc, ale slečna autorka se rozhodla ty nejvíc nacucané šťávou mazat, na což má právo, ale pokud jde o mne, malinko mne zamrzelo, že já jsem se též před časem odhodlala vyjádřit k jednomu z postů a jak já si dala záležet! Neužila jsem jediného sprostého slova, v ruce mi zběsile lítaly stránky výkladového slovníku (to abych neopakovala furt ty samé výrazy, jako třeba tady na mém vlastním hřišti), u jsem psaní popíjela lahodný černý čaj a text psala v bílých rukavičkách. Prostě dělala jsem vše proto, abych si zachovala jistou úroveň a kultivovanost projevu a výsledek? Komentář sice publikován byl, i s peprnou odpovědí, ale po 15 minutách pracného smolení reakce jsem zjistila, že jaksi nemám nač reagovat, protože můj původní komentář byl smazán. Tolik práce a k ničemu, jsem zvědavá, co za odkaz teda necháme našim dětem, když se takto plýtvá největšími perlami.



Mimochodem, pod každým z dřívějších postů Pavlíny Jágrové se pravidelně objevovaly srdíčkaté komentáře s opěvováním čehokoliv co se namanulo právě od P.Javůrkové, tomuto je zřejmě konec, Pavlína se rozhodla změnit pozice a z vrchní anální horolezkyně se propracovala k ,,Všichni přece víme že Pavlína Jágrová nemá svůj styl a je cool jen díky slavnýmu strejdovi."  

V obhajobě své osoby zachází slečna Javůrková dál, než bych si představovala u holky, která by chtěla mít úspěšný blog s vysokým procentem lovískových komentářů. Namátkou něco z mála co zbylo: 




(zdroj: http://www.pavlina-javurkova.blogspot.be, www.formspring.me/pajavurkova)

A malá recenze: slečna Javůrková na mě působí přehnaně arogantním dojmem člověka, který si absolutně neumí připustit kritiku a pokud se opováží jí někdo něco vytknout, tak než aby s grácií a vtipem (přiznejme si že někdy i hodně sprosté) komentátory odbyla, raději kolem sebe kope a srší oheň jak o bengálské noci. 
Ale co, každému co jeho jest, já jsem  za blog Pavlíny Javůrkové ráda, nechodím se dívat na outfity, ty jsou podle mě až na jednu dvě vyjímky dost otřesné, ale ráda kroutím hlavou nad tím, jak se slečna, která se ohání svou dospělostí a samostatností na jedné straně, dokáže trucovitě urážet jako spratek z první třídy na straně druhé. 




Znáte ještě nějakou autorku či autora blogu, u kterého stojí za to pozastavit se nad její/jeho osobností? Sem s ním. 

Závěrem si dovolím dvě rady, které se už netýkají jen a pouze PJ:

Poučení #1:
Když nejste schopna se vyrovnat s kritikou, nezakládejte si blog.
- tím, že si někdo vystaví svoje fotky na netu a pak očekává jen ultra kladné reakce aka 'tenhle-koment-psal-třpytivý-poník-s-duhou-místo-ocásku', si koleduje o místo v domečku, kde vám bude dělat bytnou Iveta Bartošová. Když plácnu svoje dílo někam, kde se k němu může každý snadno dostat, počítejme s tím, že se najde nějaký ocas (zdravím myself), co to zkritizuje ve vší parádě. Proč ne, kritika je od toho aby nás někam posouvala. I vy si klidně pod tímhle dopřejte nějakou tu debatu, já si z toho sice nic nevezmu a dál si počáruju po svém, ale aspoň to nesmažu a o mé strašné povaze se bude moci diskutovat ve velkém.

Poučení #2:
V obhajobě nepoužívejte věty ,,Když se ti tu nelíbí, tak sem nelez." a ,,Prvně ukaž co umíš ty, když mě tak kritizuješ."
- český národ Lidská rasa má tu zřejmě extra vyvinutou vlastnost ukájet se na neschopnosti druhých, jinak by nebyl youtube plný tragédů z idolů, superstárů, talentů a taky bychom neměli Babicu. Proto je zaručeno, že tam kde to zavání trapasem a ostudou se to bude hemžit námi parazity, kteří se na tom ujebávají až se hory zelenají.
A k větě číslo dva: Abych poznala jestli je jídlo přesolené nemusím být kuchař. A proto nemusím nikomu ukazovat nic z mé vlastní tvorby ve stejném oboru. Plácáš něco na net a toužíš po pozornosti? Máš ji mít.



Adios amigos


PS: Slečno Javůrková, cílem mého článku není Vás jakkoliv zesměšnit či poškodit, tuto práci zastanete levou zadní sama. 

37 komentářů:

  1. Kuk na Nika Chic, která sic velmi dospělá odpalírovává i minikritiku stylem hybaj, mimino, nevíš nic o světě a životě! A pak http://dressandheels.blogspot.cz/. Jinak - vtipné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není ani tak tím, že bych se neuměla vyrovnat s kritikou, nýbrž tím, že jste povětšinou fakt mimina, který ví prdlajs, jenže u mimin je to aspoň roztomilý. A klidně se pod to podepíšu. Čau.

      Vymazat
    2. Zrovna na blogu Niky jsem nenasla nic, ale projela jsem komenty jen u par clanku plus formspring. Zaregistrovala jsem nejaky jakoze sarkasticky komentar u Pavliny Jagrove, takze asi pravdy neco na tom bude.
      Ale co, kazdeho co jeho jest, pokud si nekdo nevazi mimin, ktere mozna tvori velkou cast ctenaru... Navic dospeli lidi maj mit uz trochu nadhled, ale ono to dorosteni do pojmu ,,dospelost" je ocividne dost individualni.

      Vymazat
  2. tlieskam tomuto blogu aj videu konečne niečo pre mna síce nemôžem tvrdiť, že fashion blogy nepozerám, ale toto je lepšie :D

    OdpovědětVymazat
  3. zirafo, mluvis mi z duse

    OdpovědětVymazat
  4. Prosim jeste montaze :-) pro ty kdo znaji zminene blogery a blogy to je opravdu k popukani...:-))) a tohle taky stoji za podivani:

    http://lepetitechomalade.com/?p=13

    a tohle tez...:

    http://lepetitechomalade.com/?p=202

    Sarka

    OdpovědětVymazat
  5. Já takovému humoru fandím a mám ho i ráda.

    Video je opravdu skvělé, bráno s nadsázkou a lehkostí, ale nevím proč, mám pocit, že tenhle článek se ti moc nepovedl. Hned úvodní obrázek smrdí jízlivostí až za roh, a ikdyž si to některé slečny opravdu zaslouží, myslím, že zaměřovat se takhle konkrétně není dobrý nápad, protože ono se to nemusí zdát, ale někoho to může opravdu ranit...

    Budu sledovat a uvidíme jak se k tomu postavíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý den není posvícení. Ale zaměřovat na konkrétní věci/stránky/blogy budu dál. Jediné co může tyto lidi ranit, je to, že někdo upozornil na jejich chování, za které jsou plně zodpovědné. A to, jak se prezentují na internetu, nebo vlastně kdekoliv jinde, je jejich svobodná volba a každý má počítat s důsledky. Když řeknu konkrétně o slečně Javůrkové- tato dívka si také nebere servítky ohledně hodnocení jiných a její reakce jsou na osmnáctiletou dívku přestřelené, ALE rozhodně není jediná svého druhu.
      A obrázek jízlivostí smrdí, protože já jízlivá jsem.

      A videům není konec, jen je to trošku náročnější, pokud není vše předchystáno jako Adolf http://downfall.jfedor.org/ a neboť jsem osoba líná a taky nechci ,,nouzový" humor, holt to je běh na dlouhou trať :) Každopádně určitě občas mrkni a každý Tvůj komentář je víc než vítán :-)

      Vymazat
  6. Reakce na post obou Pavlín... třetí kopírka: http://lesimplecharme.blogspot.cz/2013/01/whats-in-my-bag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý. Viděla jsem to ještě bez komentářů. Napsal tam někdo něco zlého, že to slečna stáhla?

      Vymazat
  7. Video se opravdu povedlo,ale tohle je moc.Za přezdívkou,anonymitou a za počítačem umí být drsný každý.Prezentuješ se jako velmi inteligentní,snažíš se i tak psát,ale kdyby to byla pravda,tak tohle nemáš zapotřebí,protože zdravě sebevědomý člověk s vlastným životem nemá potřebu rýt a zesměšňovat lidi,které "zná" je z blogu.Sice každý nemá talent na blogování atd. Ale P.J. je taky jen člověk.Ale jak vidím asi máš přebytek času a proto se můžeš zabývat takovými kravinami a řešit ostatní,na jednu stranu ti závidím,taky bych občas brala dny,kdy bych nevěděla co s časem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Volného času mám dost, asi bych ho mohla investovat i jinam, to je pravda.
      A k článku: Pavlínu osobně neznám, můj názor vyplynul jen z její vlastní prezentace na internetu.

      Vymazat
  8. Takovej idiot si po matce nebo po otci?

    OdpovědětVymazat
  9. vis,ze bude pavlina v prostreno ?! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vim vim, uvidime jak se predvede tam... Treba si neco z nas vezme a nebude se nad pripadnou kritikou vztekat

      Vymazat
  10. Tak to bys mohla udělat někdy článek o oblogerce http://thelittlemissfairytale.blogspot.cz/ sice je krásná,ale někdy co o sobě píše za statusy na FB.Nebo její FS za to stojí.Sebestřednější kravku jsem nikdy neviděla.Oproti ní je Javor kapka v moři.

    OdpovědětVymazat
  11. A co takhle se kouknout na Czechblondynka? To by tleskali všichni. Nebo na Ducaie? PLS!!! Ja já se bavím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, na necem uz pracuju :)

      Vymazat
    2. oooch, to jsme psala ja zirafa, ale neprihlasena

      Vymazat
    3. To by bylo skvostní, Žirafo, nešetři ty dva!

      Vymazat
  12. Tleskám, strašně vtipně napsané. Já ji neznám, ale tohle me pobavilo. Ani ne to, že se řeší ona, ale spíš tvůj styl psaní. Možná bys mohla jednou napsat knihu a až se tak stane dej vědět, určitě zakoupím. Jinak je super vidět, jak se taky někdo nudí jako já :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Zeby trio Jagrova, Elissaline a Ducai? Pavlina je v poslednej dobe chodiaca reklama, s nudnym bezfarebnym babkovskym stylom (obcas bezdomoveckym), Eliska sa sice krasne usmeje, http://www.elissaline.com/2013/01/wanna-die-for-you.html ale aby blogerka navesila na seba toto? A Ducai, to snad ani nemusim pisat. Spinave Creepers (A to aj u Elisky), alebo solene chelsea, otvorene usta, dramaticke fotky, vyhladovane detske telo (plus jeho krasny formspring). A akosi ziju v zacarovanom trojuholniku.
    Vdaka za krasny troll-blog, to ja rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliška je kapitola sama o sobě,třeba je milá,ale rozhodně to není typ na blogování.Nehezká,vlasy domácky odbarvované...
      Už mě tyhle rodiči zhýčkané holčičky štvou.

      Vymazat
  14. Výborně, je hezké vidět, že je nás víc, co se nudíme.

    http://idontreallygiveashitdotcom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. TAK CO JE, ZIRAFO??? KDE JE NOVY POST?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasim, jsem zvedava koho sejme

      Vymazat
    2. Klídek, robátka, klídek a piánko - neuštvěte Žirafu hned na startu. Tohle nejsou sprinty, ale maratón.
      :-D
      Hagil

      Vymazat
    3. Ano dejte mi cas prosim, nebot jsem z emocionalne zcela vycerpana z teto hruzy co jsem vyplodila a zatim den co den brecim nad tim jak jsem hrozna..
      No a bez sradny- dejte me chvilku a zas se neco objevi :-)

      Vymazat
  16. Žirafo, prosím šla by nastavit správně časomíra? Můj předchozí příspěvek byl vložen v 09.15 hodin, zobrazilo se to ale jako 0.15 hodin.
    Dík.
    :-)
    Hagil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hagil, ty si všade! :)))

      Vymazat
    2. Asi by to šlo, ale musela bych se v tom šťourat a přitom (jak se znám) bych se nad tím asi jen rozčílila a ze vzteku smazala celý blog :-)

      Vymazat
  17. Žirafko, milované zvířátko, napiš už něco! Čekáme, my psy štěkající!

    OdpovědětVymazat
  18. Žiii-raa-fooo, haaa-lóóó,
    kde jsi?
    O_O
    Hagil

    OdpovědětVymazat
  19. Modlitbičku za Žirafu
    sestavuji klopotně,
    slza se mi v brejlích leskne,
    je mi nějak mrákotně.
    Je mi šoufl z pomyšlení,
    že Žirafa skonala,
    že Žirafky více není...
    Nebo se jen schovala?
    =
    Hagil

    OdpovědětVymazat